Over ons

Mijn naam is Marc Trines en ik rijd zelf al meer dan 20 jaar rond in klassieke Citroëns, van de 2cv tot de DS, Mehari en HY. Van auto rijden is het een manier van leven geworden. Mijn eerste eend heb ik nog steeds. Deze rijdt helaas niet meer, maar staat nu als kunstwerk in onze tuin.

In 2008 heb ik het roer omgegooid en heb ik van mijn hobby (deels) mijn werk gemaakt. Aanvankelijk hield ik mij alleen bezig met het opknappen en restaureren van eendjes. Vaak kreeg ik ook de vraag of men één van mijn eendjes als trouwauto kon gebruiken, of in een 2cv naar een gala gereden kon worden. Al snel was er een nieuwe activiteit geboren: het verhuren van 2cv’s.

Het is geweldig om in een eend te rijden: het geluid, de geur, de wegligging, je raakt eraan verslaafd. Ik vind het dan ook geweldig om te zien hoe mensen met een brede grijns op het gezicht wegrijden in een eend. Dan weet ik dat ik niet de enige ben die een warm gevoel krijgt van het rijden in een eend. Bij terugkomst in Geleen hoor ik dan ook vaak: “Je had gelijk, het is echt leuk!!!”

Ik ben van mening dat eendrijden synoniem is voor onthaasten: even geen kilometerregistratie, navigatiesysteem of strikte inlevertijd. En onze prijs is all-in, u betaalt naast de huurprijs alleen voor de brandstof die u heeft gebruikt.

Tot gauw in één van onze eendjes!
Marc Trines

Eend-huren-Limburg---over-ons
Foto: Margré Mijer